Ihanat asiakkaamme

Asiakaspalvelussa on ruuhkaa. Lisäksi tietotekniset päivitykset ja ongelmat viivästyttävät asioiden käsittelyä entisestään. Pahoittelemme viivästyksistä aiheutuvaa haittaa asiakkaille.

Toimistolla on töissä yksi sihteeri eli Jaana Vuorela. Jaana palasi vuorotteluvapaalta 13.10.2020. Ottaa hieman aikaa ennen kuin töiden suhteen päästään ajan tasalle. Toinen toimistosihteeri eli Miina Viljasjärvi on poissa toistaiseksi.

Jos haluat asioida toimistolla, niin parhaiten se onnistuu varaamalla aika puh. 0207 738 730.

Keuruun Veden ulko-ovi on lukossa. Soita ovikelloa tai koputa ikkunaan.

Toimisto on normaalioloissa avoinna klo 9-12 ja 13-15. Toimistossa ei yleensä ole ketään talon sisällä hoidettavien asioiden tai kahvitaukojen aikaan. Taukojen ajankohtaa ei uskalla lähteä ennustamaan. Asioita hoidetaan ja taukoja pidetään työtilanteen mukaan sopivassa kohdassa. Niin ja vessassakin pitää käydä joskus.

Päivitetty 21.10.2020