Tiedotamme tekstiviestillä tai sähköpostilla suunnitelluista käyttökatkoista hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit varautua niihin. Esimerkiksi putkirikon aiheuttamista äkillisistä vedenjakeluhäiriöistä tiedotamme mahdollisimman nopeasti.

Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva kotiosoitteeseesi rekisteröity puhelinnumero, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme tekstiviestin automaattisesti häiriön vaikutusalueella oleville yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen.

Jos sinulla on esim. työpaikkasi osoitteeseen rekisteröity tai salainen puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi häiriötiedotteen vastaanottajaksi, jotta voit saada kotiosoitettasi koskevat häiriötiedotteet. Voit rekisteröidä puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi myös esim. vapaa-ajan asunnon osoitteeseen.

Kaikki Keuruun Veden toiminta-alueen piirissä olevat asukkaat voivat tilata häiriötiedotteen jokaiseen itseään koskevaan osoitteeseen. Oman puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen voi siis rekisteröidä useisiin osoitteisiin.

Rekisteröidyttyäsi oheiseen palveluun, saat myös Keuruun kaupungin yleiset häiriötiedotteet.

Rekisteröidy viestin vastaanottajaksi, rekisteröintiohje

 

Julkaistu 19.3.2024 klo 11.00