Siirry Kulutus-Web palveluun

Toivomme, että tavallisen vesimittarin lukema ilmoitetaan Kulutus-Web palvelun kautta. Saamme siirrettyä tiedot palvelusta suoraan laskutusohjelmaamme. Jos ilmoitat vesimittarilukeman Kulutus-Webin kautta, mittarilukukorttia ei tarvitse postittaa. Mittarilukemasta ilmoitetaan vain kokonaiset kuutiot.
Mittarilukeman voi ilmoittaa myös sähköpostitse vesilaitos(at)keuruu.fi tai puhelimitse 040 640 4691 Keuruun kaupungin vaihde. Sähköpostin kautta ilmoitetuissa lukemissa pitää olla mukana yhteystiedot, kulutuspaikan numero, vesimittarin numero sekä kulutuspaikan osoite.

Etäluettavat vesimittarit luetaan vesilaitoksen toimesta aina ennen laskutusta. Vesilaitoksella ei ole jatkuvaa yhteyttä vesimittareihin eli toimistolla oleva laskuttaja ei näe, mikä lukema vesimittarissa on juuri nyt.

Kulutus-Webissä voi selata vedenkulutushistoriaa kuutioina ja euroina, antaa palautetta, ilmoittaa puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen sekä lähettää kysymyksiä. Vedenkulutuksesta saa myös ennusteen kuutioina ja euroina ja se on todellakin vain ennuste eli siihen pitää suhtautua varauksella.

 

Päivitetty 13.9.2019 / 8.4.2020 / 26.10.2021 / 5.11.2021