Skip to main content

Asiakaspalvelussa on ruuhkaa

Asiakaspalvelussa on ruuhkaa

Ihanat asiakkaamme

Asiakaspalvelussa on ruuhkaa. Lisäksi tietotekniset päivitykset ja ongelmat viivästyttävät asioiden käsittelyä entisestään. Pahoittelemme viivästyksistä aiheutuvaa haittaa asiakkaille.

Toimistolla on töissä yksi sihteeri eli Jaana Vuorela. Jaana palasi vuorotteluvapaalta 13.10.2020. Ottaa hieman aikaa ennen kuin töiden suhteen päästään ajan tasalle. Toinen toimistosihteeri eli Miina Viljasjärvi on poissa toistaiseksi.

Jos haluat asioida toimistolla, niin parhaiten se onnistuu varaamalla aika puh. 0207 738 730.

Keuruun Veden ulko-ovi on lukossa. Soita ovikelloa tai koputa ikkunaan.

Toimisto on normaalioloissa avoinna klo 9-12 ja 13-15. Toimistossa ei yleensä ole ketään talon sisällä hoidettavien asioiden tai kahvitaukojen aikaan. Taukojen ajankohtaa ei uskalla lähteä ennustamaan. Asioita hoidetaan ja taukoja pidetään työtilanteen mukaan sopivassa kohdassa. Niin ja vessassakin pitää käydä joskus.

Päivitetty 21.10.2020

Vuokranantaja – emme laskuta vuokralaista

Vuokranantaja – emme laskuta vuokralaista

Lasku lähetetään aina omistajalle.
Meillä on sopimus omistajan kanssa.

Emme laskuta vuokralaisia.
Emme lähetä laskua vuokralaiselle tietosuojan takia.
Ota tämä huomioon vuokrasopimusta tehdessäsi.

 

Julkaistu 10.1.2019 klo 16:15 / päivitetty 8.4.2020

Laskutus vuonna 2020

Laskutus vuonna 2020

Suunniteltu laskutusaikataulu vuonna 2020

Laskutusjakso Etäluenta
noin päivään
mennessä
Lasku lähtee noin Eräpäivä
noin
1.1.-31.3. 31.3. vk 14 5.5.
1.4.-30.6. 30.6. vk 27 5.8.
1.7.-30.9. 30.9. vk 40 5.11.
1.10.-31.12. 31.12. vk 1 5.2.

Jos haluat, niin voit ilmoittaa mekaanisen vesimittarin lukeman taulukossa näkyvään luentapäivään mennessä. Ilmoita lukema mieluimmin Kulutus-Web palvelun kautta.

Vesimittarilukukortin lähetysaika muuttuu

Vesimittarin lukukortti lähetetään jatkossa marras-joulukuun vaihteessa. Lukema on toimitettava kortissa ilmoitettuun päivään mennessä joko palauttamalla kortti tai kulutus-web palvelun kautta. Vuoden lopussa tapahtuvasta luennasta on esitetty Keuruun Vedelle vaatimuksia vesilaitoksen ulkopuolelta.

 

Vesilasku ei ole tullut kotiin

Vesilasku ei ole tullut kotiin

Meille kerrotaan silloin tällöin, että laskua tai muuta meiltä lähetettyä postia ei ole tullut kotiin. Aina, kun ette ole saaneet niin sanottua alkuperäistä postia, tehkää valitus (reklamaatio) Posti Oy:n jakelupuolelle.

Miten laskut sitten lähetetään asiakkaille?
Laskut lähtevät Keuruun Vedeltä yhtenä tiedostona CGI:n laskuhotelliin, jossa laskutiedosto puretaan. Tiedostossa olevat laskut lajitellaan joko sähköisiin laskuihin tai tulostettaviin laskuihin. CGI toimittaa sähköiset laskut pankeille tai tulostaa ja kuorittaa paperilaskut. Paperilaskut CGI toimittaa Postille, joka jakaa postin asiakkaille.

CGI:n laskuhotellista tulee kuittaus tiedoston vastaanottamisesta sekä siitä onko laskujen toimitus eteenpäin sujunut ongelmitta. Ongelmista ilmoitetaan meille ja voimme tulostaa uudelleen ne laskut, joissa on ollut ongelmia.

 

Julkaistu 30.8.2019 klo 13:55

Liittyminen vesi- ja/tai viemäriverkostoon

Liittyminen vesi- ja/tai viemäriverkostoon

Liittämiskohdasta lisätietoja antaa vesihuoltopäällikkö Kari Mikkilä, sähköpostiosoite kari.mikkila(at)keuruu.fi ja puh. 040 358 9796.

Keuruun Vesi ei voi pakottaa kiinteistöä liittymään vesi- ja/tai viemäriverkostoon.

Keuruun kaupunginhallitus on hyväksynyt toiminta-alueet. Toiminta-alueella kiinteistön on liityttävä vesi- ja/tai viemäriverkostoon.

Liittymisestä voi hakea vapautusta Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistosta. Lisätietoja hakemuksen tekemisestä löytyy Keuruun kaupungin verkkosivuilta, jonne pääset linkistä https://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/ymparistonsuojelu-asukkaille/vesiensuojelu-ja-jatevesien-kasittely/jatevesien-kasittely

 

Oma vesikaivo tyhjänä?

Oma vesikaivo tyhjänä?

Vedenjakelupisteet sijaitsevat:

¤ Keuruulla Tervan kenttä
¤ Jukojärvellä Jukojärventien ja Pokelantien risteys
¤ Haapamäellä Leppäläntie (Jokisen Eväiden kohdalla) ja yläasteen takapihalla

Veden jakelupisteet on merkitty kyltillä. Jakelupisteestä saa ottaa kantovettä kanistereihin tai pienehköihin vesisäiliöihin enintään 1000 litraa.

Pyykinpesumahdollisuus on uimahallilla uimahallin aukioloaikoina. Varaa aika pyykinpesuun uimahallin henkilökunnalta, puh. 0400 859 031.

Uimahallilla on myös peseytymismahdollisuus uimahallin aukioloaikoina.

Linkki uimahallin verkkosivuille
https://www.keuruu.fi/asukkaat/liikunta-ja-vapaa-aika/uimahalli

Julkaistu 29.8.2018 klo 13:30